Link der giver "404 Not Found"

Nyheder og anden info

Link der giver "404 Not Found"

Indlægaf Yong » man 14. jul 2014 22:31

Hej.

Ved ikke lige hvor jeg ellers skulle smide dette inlæg henne.
Men skulle til at lave et nyt indlæg inde i "Generelle spørgsmål", og når du skal oprette et nyt indlæg så ovenover er der et link til "Forumregler" og selve den link adresse eksistere ikke.

Ville jeg blot lige informere om.

// Yong
Yong
 
Indlæg: 11
Tilmeldt: tirs 5. mar 2013 16:38
Brugererfaring med Linux:: Lidt øvet

Re: Link der giver "404 Not Found"

Indlægaf Birthe » tirs 15. jul 2014 00:18

Hi Yong
Fint at du bemærker det! Jeg har lige forsøgt at følge omtalte link og havde ingen problemer med det...... Der må have været en anden årsag?

Mvh. Birthe
Mvh. Birthe

Lenovo T500 Intel Core 2 Duo 2.53 GHz, 2 GB DDR3, 160GB 7200rpm, ATI Mobility Radeon HD 3650, Mint 17.2 Mate
Lenovo X100e 2gb ram, AMD Athlon Neo MV-40 / 1.6 GHz, ATI Mobility Radeon HD 3200, zorin 6.4 core
Acer Aspire One zg5, Intel Atom N270, 1.6 GHz, integreret grafik, 1gb ram, 160 gb hd. (Mint 17.3 Mate)
Brugeravatar
Birthe
Site Admin
Site Admin
 
Indlæg: 2465
Tilmeldt: lør 30. okt 2010 09:09
Geografisk sted: Odense, Fyn
Brugererfaring med Linux:: Lidt øvet

Re: Link der giver "404 Not Found"

Indlægaf Yong » tirs 15. jul 2014 00:38

Hey Birthe

Så må du have set på det forkerte:

Link: posting.php?mode=post&f=16

Hvis jeg går ind på det link der, så får jeg i hvert fald fejlen, linket "Forumregler" i den røde box.
Og hvis jeg får den, burde du også?
Yong
 
Indlæg: 11
Tilmeldt: tirs 5. mar 2013 16:38
Brugererfaring med Linux:: Lidt øvet

Re: Link der giver "404 Not Found"

Indlægaf Birthe » tirs 15. jul 2014 03:47

Hej Yong
Yong skrev:Hvis jeg går ind på det link der, så får jeg i hvert fald fejlen, linket "Forumregler" i den røde box.
Og hvis jeg får den, burde du også?

Du har ret, det er at forvente.

Jeg fandt ud af, at hvis jeg forsøger at følge linket "forumregler", mens jeg er ved at skrive et indlæg, så får jeg den fejl, du beskriver. Hvis jeg ikke har åbent til redigering, men blot klikker på linket øverst, så kommer jeg til den rette side.
Det ville heller ikke være så praktisk at komme til at slette alt det skrevne for at skifte side i utide.

Klik her:

Mvh. Birthe
Mvh. Birthe

Lenovo T500 Intel Core 2 Duo 2.53 GHz, 2 GB DDR3, 160GB 7200rpm, ATI Mobility Radeon HD 3650, Mint 17.2 Mate
Lenovo X100e 2gb ram, AMD Athlon Neo MV-40 / 1.6 GHz, ATI Mobility Radeon HD 3200, zorin 6.4 core
Acer Aspire One zg5, Intel Atom N270, 1.6 GHz, integreret grafik, 1gb ram, 160 gb hd. (Mint 17.3 Mate)
Brugeravatar
Birthe
Site Admin
Site Admin
 
Indlæg: 2465
Tilmeldt: lør 30. okt 2010 09:09
Geografisk sted: Odense, Fyn
Brugererfaring med Linux:: Lidt øvet

Re: Link der giver "404 Not Found"

Indlægaf Uffe » tirs 15. jul 2014 15:43

Hej Yong og Birthe

Fejlen er så absolut min :oops:

Jeg var kommet til at skrive www i stedet for http:// foran adressen :doh:
Mvh.
Uffe

Ubuntu minimal m/ Mate desktop 64bit
Asrock N68-GE3 UCC - AMD X4 640 - 4 Gb Kingston ram
OCZ Vertex 4 SSD 60 Gb + 500 Gb WD sATA HD

Ultimate Edition 2.9 64bit
Asrock 2core 1333-2.66G - 2 Gb Kingston ram
750 Gb Samsung WD sATA HD
Plextor DVD-RW - Asus 24" fladskærm

Omega T107, 7" Kina Android tablet
Brugeravatar
Uffe
Site Admin
Site Admin
 
Indlæg: 2105
Tilmeldt: man 20. apr 2009 15:42
Geografisk sted: Hornslet, Syddjurs
Brugererfaring med Linux:: Øvet

Re: Link der giver "404 Not Found"

Indlægaf Yong » tirs 15. jul 2014 16:05

Birte - Derfor det nogen gange er praktisk den åbner i et nyt tab/vindue, så den ikke åbner i samme vindue og sletter det man skriver, lavede selv den brøler lol.
Men var nu ikke for at vide hvor forumreglerne var, vidste jeg godt. Ellers tak.

Uffe - Ahh det dig der er synderen, jamen det jo hvad der sker af og til. Men nu det da rettet og fejlen er væk. Så det jo som det skal være igen.
Yong
 
Indlæg: 11
Tilmeldt: tirs 5. mar 2013 16:38
Brugererfaring med Linux:: Lidt øvet


Tilbage til Opslagstavlen

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst