Precise 5.4.3 da

En hurtig mini distribution der fx. kan køre kun fra USB-nøgle og i ram.

Redaktør: haines

Precise 5.4.3 da

Indlægaf Måns » tirs 9. apr 2013 19:03

Hej hundehoveder :grin: :wink:

Jeg har oprettet en remaster af en standard Puppy Precise 5.4.3 med min (foreløbige) danske sprogpakke.
Det resulterer i en iso-fil, der er 7 Mb mindre end originalen - og det gør mig lidt usikker på om den nu også virker som den skal.
Hermed en opfordring til at teste den - og evt. gå med i arbejdet med at få Puppy oversat helt og fuldt. (Der er en hel del scripts, der trænger til en kærlig hånd)...
Hent: precise_da-5.4.3.iso (ca. 160 Mb) md5sum:
Kode: Vælg alt
e6cee2ff89747d577cfdffa653dee24a
(edit ... ny version med tilrettet initrd)

:red-cheers: :red-cheers: :red-cheers:
Mvh Måns

Ps: Jeg *HAR* testet sprogpakken på både Precise 5.5 og Slacko 5.5 (som anbefalet på Puppys brugerforum) - og den virker også der - Men ingen af dem leverer hverken den hastighed eller størrelse som 5.4.3 gør - derfor har jeg valgt den - fremfor de nyere versioner ... :whistle:
Quote: "Give a man a tiddler and he might digest it today, show a man how to use TIddlyWiki and he'll be writing his own tiddlers for a lifetime .."
Brugeravatar
Måns
Site Admin
Site Admin
 
Indlæg: 1763
Tilmeldt: tirs 5. jan 2010 18:32
Geografisk sted: Havbro, Aars, Himmerland, Nordjylland, Jylland, Danmark
Brugererfaring med Linux:: Øvet

Re: Precise 5.4.3 da

Indlægaf Birthe » ons 10. apr 2013 10:15

Hej Måns
Linket til din puppy virker ikke. (sky ikke fundet)
Mvh. Birthe

Lenovo T500 Intel Core 2 Duo 2.53 GHz, 2 GB DDR3, 160GB 7200rpm, ATI Mobility Radeon HD 3650, Mint 17.2 Mate
Lenovo X100e 2gb ram, AMD Athlon Neo MV-40 / 1.6 GHz, ATI Mobility Radeon HD 3200, zorin 6.4 core
Acer Aspire One zg5, Intel Atom N270, 1.6 GHz, integreret grafik, 1gb ram, 160 gb hd. (Mint 17.3 Mate)
Brugeravatar
Birthe
Site Admin
Site Admin
 
Indlæg: 2529
Tilmeldt: lør 30. okt 2010 09:09
Geografisk sted: Odense, Fyn
Brugererfaring med Linux:: Lidt øvet

Re: Precise 5.4.3 da

Indlægaf Måns » ons 10. apr 2013 14:14

Hej Birthe
Birthe skrev:Linket til din puppy virker ikke. (sky ikke fundet)


Det skulle være fikset nu :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
:red-cheers: :red-cheers: :red-cheers:
Mvh Måns
Quote: "Give a man a tiddler and he might digest it today, show a man how to use TIddlyWiki and he'll be writing his own tiddlers for a lifetime .."
Brugeravatar
Måns
Site Admin
Site Admin
 
Indlæg: 1763
Tilmeldt: tirs 5. jan 2010 18:32
Geografisk sted: Havbro, Aars, Himmerland, Nordjylland, Jylland, Danmark
Brugererfaring med Linux:: Øvet

Re: Precise 5.4.3 da

Indlægaf Birthe » fre 12. apr 2013 03:09

Hej Måns
Waw, din oversættelse strækker sig til selv skærmmeddelelserne under opstart. FLOT :thumbup:
Og så er det naturligvis altid rart af respekt for Barry K, går jeg ud fra, at vide hvad klokken er slået i Perth.
Jeg kommer helt til desktoppen, men som vanligt i en alt for høj opløsning. Forsøg på at bruge Xorgwizard, fryser og gør en hård genstart nødvendig. Det er ikke en fejl specielt ved din puppy, jeg oplevede det samme med Puppy Precise 5.5. Underligt nok fik jeg styr på det med TWsOS, og det er godt nok heldigt.

:red-cheers: :red-cheers:
Mvh. Birthe

Lenovo T500 Intel Core 2 Duo 2.53 GHz, 2 GB DDR3, 160GB 7200rpm, ATI Mobility Radeon HD 3650, Mint 17.2 Mate
Lenovo X100e 2gb ram, AMD Athlon Neo MV-40 / 1.6 GHz, ATI Mobility Radeon HD 3200, zorin 6.4 core
Acer Aspire One zg5, Intel Atom N270, 1.6 GHz, integreret grafik, 1gb ram, 160 gb hd. (Mint 17.3 Mate)
Brugeravatar
Birthe
Site Admin
Site Admin
 
Indlæg: 2529
Tilmeldt: lør 30. okt 2010 09:09
Geografisk sted: Odense, Fyn
Brugererfaring med Linux:: Lidt øvet

Re: Precise 5.4.3 da

Indlægaf mjjzf » fre 12. apr 2013 11:04

Måns skrev:Hej Birthe
Birthe skrev:Linket til din puppy virker ikke. (sky ikke fundet)

Det skulle være fikset nu
Mvh Måns

Jeg har haft et par Sky Ikke Fundet-problemer med OC - hvad gjorde du for at ordne det?
Brugeravatar
mjjzf
Site Admin
Site Admin
 
Indlæg: 508
Tilmeldt: man 14. mar 2011 01:32
Geografisk sted: Valby, Danmark
Brugererfaring med Linux:: Meget øvet

Re: Precise 5.4.3 da

Indlægaf Birthe » fre 12. apr 2013 11:09

Hej Måns
Jeg kan ikke bruge terminalen. Det vidste vi godt, men denne gang er det puppy's skyld. Jeg kan ikke indsætte i den eller skrive i den. Jeg måtte faktisk bruge "kør en linie kommando".
Jeg ville teste pwidget 2.41.pet i precise 5.4.3. Det er ikke alle widgets, som vises rigtigt. Pwidgets er gammel, og der er noget galt med symlinks.
Indsæt i terminal
Kode: Vælg alt
ln -s /bin/busybox /usr/bin/cal   

Okay, det er lidt noget pjat, men jeg kan godt lide den, når baggrunden ikke er sprælsk.
Mvh. Birthe

Lenovo T500 Intel Core 2 Duo 2.53 GHz, 2 GB DDR3, 160GB 7200rpm, ATI Mobility Radeon HD 3650, Mint 17.2 Mate
Lenovo X100e 2gb ram, AMD Athlon Neo MV-40 / 1.6 GHz, ATI Mobility Radeon HD 3200, zorin 6.4 core
Acer Aspire One zg5, Intel Atom N270, 1.6 GHz, integreret grafik, 1gb ram, 160 gb hd. (Mint 17.3 Mate)
Brugeravatar
Birthe
Site Admin
Site Admin
 
Indlæg: 2529
Tilmeldt: lør 30. okt 2010 09:09
Geografisk sted: Odense, Fyn
Brugererfaring med Linux:: Lidt øvet

Re: Precise 5.4.3 da

Indlægaf Birthe » fre 12. apr 2013 11:27

Hej mjjzf
Problemet sky ikke fundet ser ud til at være et kendt problem efter opgradering til owncloud 5. Jeg tror ikke, at Måns' sky er opgraderet?
Mvh. Birthe

Lenovo T500 Intel Core 2 Duo 2.53 GHz, 2 GB DDR3, 160GB 7200rpm, ATI Mobility Radeon HD 3650, Mint 17.2 Mate
Lenovo X100e 2gb ram, AMD Athlon Neo MV-40 / 1.6 GHz, ATI Mobility Radeon HD 3200, zorin 6.4 core
Acer Aspire One zg5, Intel Atom N270, 1.6 GHz, integreret grafik, 1gb ram, 160 gb hd. (Mint 17.3 Mate)
Brugeravatar
Birthe
Site Admin
Site Admin
 
Indlæg: 2529
Tilmeldt: lør 30. okt 2010 09:09
Geografisk sted: Odense, Fyn
Brugererfaring med Linux:: Lidt øvet

Re: Precise 5.4.3 da

Indlægaf Måns » fre 12. apr 2013 13:15

Hej Morten
mjjzf skrev:Jeg har haft et par Sky Ikke Fundet-problemer med OC - hvad gjorde du for at ordne det?


Det rigtigt som Birthe siger - jeg har ikke opdateret Owncloud, mest fordi jeg ikke har administrativ adgang til den server, den ligger på, men også fordi jeg ikke vil risikere at ødelægge noget for nogen af dem, der bruger den...

Jeg kender godt til problemet "... kan ikke findes" - og har set et mønster, der antyder, at når en anden bruger deler en fil med mig - og jeg forsøger at publicere filen > så sker det at linket ikke virker...
Jeg har ikke rejst det som en bug hos OwnCloud, da jeg tænkte, at det måske er meningen, at det kun er den "originale" ejer, der har lov til at publisere delte filer....?

Det der skete denne gang var, at jeg overskrev den gamle fil med en ny. (med samme navn) Normalt betyder det intet, fordi det link man har genereret til den tidligere fil stadig gælder...
Af een eller anden grund var det ikke tilfældet her -Jeg var nødt til, at publicere filen igen og fik et nyt link...

:red-cheers: :red-cheers: :red-cheers:
Mvh Måns
Quote: "Give a man a tiddler and he might digest it today, show a man how to use TIddlyWiki and he'll be writing his own tiddlers for a lifetime .."
Brugeravatar
Måns
Site Admin
Site Admin
 
Indlæg: 1763
Tilmeldt: tirs 5. jan 2010 18:32
Geografisk sted: Havbro, Aars, Himmerland, Nordjylland, Jylland, Danmark
Brugererfaring med Linux:: Øvet

Re: Precise 5.4.3 da

Indlægaf Birthe » fre 12. apr 2013 20:58

Hej Måns
Hvad gør du på Precise 5.4.3 da mht. java? Jeg forsøgte mig med en sfs, der bare ikke vil indlæses. Heller ikke som det første.
Mvh. Birthe

Lenovo T500 Intel Core 2 Duo 2.53 GHz, 2 GB DDR3, 160GB 7200rpm, ATI Mobility Radeon HD 3650, Mint 17.2 Mate
Lenovo X100e 2gb ram, AMD Athlon Neo MV-40 / 1.6 GHz, ATI Mobility Radeon HD 3200, zorin 6.4 core
Acer Aspire One zg5, Intel Atom N270, 1.6 GHz, integreret grafik, 1gb ram, 160 gb hd. (Mint 17.3 Mate)
Brugeravatar
Birthe
Site Admin
Site Admin
 
Indlæg: 2529
Tilmeldt: lør 30. okt 2010 09:09
Geografisk sted: Odense, Fyn
Brugererfaring med Linux:: Lidt øvet

Re: Precise 5.4.3 da

Indlægaf Måns » fre 12. apr 2013 22:23

Hej Birthe
Birthe skrev:Hvad gør du på Precise 5.4.3 da mht. java? Jeg forsøgte mig med en sfs, der bare ikke vil indlæses. Heller ikke som det første.

Er du sikker på den ikke bliver indlæst? - eller er det bare fordi det ikke ser sådan ud i browseren?
Hvis det er det sidste kan du måske installere icedteaplugin:
IcedTeaPlugin is a web browser plugin to execute Java applets, supporting
LiveConnect/JavaScript. It is targeted for xulrunner-1.9 and compatible
browsers that support the NPAPI.

Jeg tror det er det jeg plejer, at gøre... Jeg er nødt til at vente lidt med at teste det...
:red-cheers: :red-cheers: :red-cheers:
Mvh Måns
Quote: "Give a man a tiddler and he might digest it today, show a man how to use TIddlyWiki and he'll be writing his own tiddlers for a lifetime .."
Brugeravatar
Måns
Site Admin
Site Admin
 
Indlæg: 1763
Tilmeldt: tirs 5. jan 2010 18:32
Geografisk sted: Havbro, Aars, Himmerland, Nordjylland, Jylland, Danmark
Brugererfaring med Linux:: Øvet

Næste

Tilbage til Puppy-linux

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron